Fair Fitness i Vordingborg

FACILITETER

450 m2
Fitness maskiner
Frivægte
Cardio område
Gratis isvand
Gratis bad

SE CENTER

Velkommen til Fair Fitness Vordingborg!

Du finder os på Elmealle 2, skråt overfor Det Gyldne Hjørne og Ingo tankstationen. Her holder vi til i nyistandsatte lokaler med god lofthøjde, hvor vi har indrettet os med en komplet serie af Technogyms nyeste udstyr i både fitnessmaskiner, plate-loaded maskiner og kabeltræk samt et bredt udvalg af cardio udstyr.

Lokalerne er udstyret med air condition anlæg, så du kan træne i kølige og tørre omgivelser, selv på de varmeste sommerdage. Og så har vi selvfølgelig også en isvandsfontæne, så du altid kan få koldt vand på flasken.

Vores fitnesscenter i Vordingborg har åbent 24 timer i døgnet alle ugens dage.

BLIV MEDLEM I DAG

Fordele ved at træne hos Fair Fitness

Der er mange fordele ved at træne hos Fair Fitness i Vordingborg. Det bedste er, at du får et simpelt medlemskab uden skjulte gebyrer eller binding – og du får adgang til et center, hvor der er plads til både den øvede og nybegynderen. Med et medlemskab i Fair Fitness kan du se frem til følgende:

  • Fri træning i alle vores centre
  • Åbent 24/7 alle ugens dage
  • Lokale fitnesscentre over hele Sjælland

Træningsfaciliteter hos Fair Fitness i Vordingborg

Vores træningscenter i Vordingborg er udstyret med alt, hvad du skal bruge til din træning i hverdagen – uanset om du går efter at øge din muskelmasse med styrketræning eller du er mere til cardio. Vi har et stort udvalg af maskiner og udstyr samt et stort “udstrækningsområde”, så du kan komme godt igennem træningen. Du får også fri adgang til alle vores andre centre på Sjælland, så du kan træne, hvor og når det passer dig.

Personlig træning i Vordingborg

Mangler du motivationen til at træne selv? I fitnesscenteret i Vordingborg har vi tilknyttet to dygtige personlige trænere, der står klar med en hjælpende hånd. Uanset om du går med ønsker om at tabe dig eller blive stærkere, så er du godt dækket ind med en personlig træner. Du får en god introduktion til maskinerne og udstyret, får udarbejdet en personlig træningsplan og får konkrete råd og vejledning til, hvordan du kan opnå dit mål – alt sammen i trygge rammer i centeret.

Priser hos Fair Fitness

Fair Fitness tilbyder et simpelt medlemskab, som er til at forstå. Du kan finde den aktuelle pris her – men du kan også være heldig at fange os midt i en kampagne, hvor du kan spare nogle penge, så du kan prøve vores centre til en god pris. Hold øje med vores website eller vores sociale medier, hvis du gerne vil i gang med træningen i et fitnesscenter, der tilbyder en masse gode faciliteter.

Vil du i gang med træningen i Vordingborg? Meld dig ind her og kom i gang med din træning i dag.

Fair Fitness Vordingborg

Elmealle 2, 4760 Vordingborg

Instruktør og personlig træner: Michael Gram Lene RyeAugust Bukhave

Læs mere om personlig træning KLIK HER

Tal med vores digitale kundesupport BETA