fbpx

Vordingborg

FACILITETER

450 m2
Fitness maskiner
Frivægte
Cardio område
Gratis isvand
Gratis bad

SE CENTER

Du finder os på Elmealle 2, skråt overfor Det Gyldne Hjørne og Ingo tankstationen.

I lyse lokaler med god lofthøjde, har vi indrettet os med en komplet serie af Technogyms nyeste udstyr i både fitness maskiner, frivægte samt hele 8 forskellige typer konditions- og kredsløbstrænings maskiner.

Ydermere haves stort “udstrækningsområde” med bl.a. kettlebells, TRX Suspension Trainer, vertikal- og horisontalribbe og meget andet. Vi har et café område med en snack automat, hvor du kan købe diverse sportsdrikke, proteinshakes- og barer. Du kan selvfølgelig altid tappe gratis isvand fra vores vandfontæne.

God træning 🙂

Fair Fitness Vordingborg

Elmealle 2, 4760 Vordingborg

32 624 624

Åbningstider: Gældende fra 10. maj 2021. Vi vil have begrænsede åbningstider, da vi fra myndighedernes side er blevet pålagt at vores centre skal være bemandede i hele åbningtiden mhp. coronapas kontrol. Dette er vores foreløbige åbningstider, og vi fortsætter arbejdet med at optimere åbningstiderne. Det er en tidskrævende og omkostningstung opgave, da vi skal finde- og ansætte nyt personale til opgaven. Vi håber på jeres forståelse for situationen vi står i. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at blive en del af teamet.

Vi opfordrer til at i løbende holder jer opdateret på eventuelle ændringer i vores åbningstider.

Mandag    : kl. 13-19

Tirsdag     : kl. 8-11 og 16-19

Onsdag    : kl. 16-19

Torsdag   : kl. 8-11 og 16-19

Fredag     : kl. 15-18

Lørdag     : kl. 10-13

Søndag    : kl. 10-13

Medlemsservice .

Instruktør og personlig træner: JONAS

Læs mere om personlig træning KLIK HER