Fair Fitness i Dianalund

FACILITETER

600 m2
Cardio Område
Frivægte
Fitness maskiner
Gratis bad

SE CENTER

Velkommen til Fair Fitness i Dianalund.

Vores topmoderne fitnesscenter på 600m2 er beliggende centralt i byen og spækket med nyt fitnessudstyr fra TechnoGym. Vi danner rammerne for alle gængse former for træning, så du kan få motion, som det passer dig – uanset niveau.

Når din puls har været i vejret, og du har behov for et bad, er der selvfølgelig også mulighed for det – ganske gratis.

Centeret i Dianalund har åbent alle dage, døgnet rundt. På den måde kan du træne, når det passer dig, uden at skulle bekymre dig om at tilpasse din træning til faste åbningstider.

BLIV MEDLEM I DAG

Fordele ved at træne hos Fair Fitness

Vores træningscenter i Dianalund byder på et væld af fordele. Træningscenteret har et særligt Cybex Cardio-område og et stort udvalg af fitnessmaskiner og frivægte. På den måde er der mulighed for både kredsløbstræning, cirkeltræning og styrketræning i vores center. Et medlemskab hos Fair Fitness inkluderer desuden:

  • Fri træning i alle Fair Fitness centre
  • Mulighed for træning 24/7
  • Adgang til fitnesscentre på hele Sjælland

Træningsfaciliteter hos Fair Fitness i Dianalund

Vores center i Dianalund har de perfekte rammer for din træning og fitness. Vi har et bredt udvalg af træningsmaskiner og træningsudstyr, så du kan finde den perfekte træningsform for dig – hvad enten du er nybegynder eller har dyrket træning i mange år.

Som medlem har du endvidere adgang til alle vores lokale centre på Sjælland, så du kan træne, når og hvor du ønsker. Bemærk dog, at ikke alle centre har døgnåbent. Derfor er det vigtigt, at du tjekker åbningstiderne hos det center, du ønsker at gæstetræne i.

Personlig træning hos Fair Fitness i Dianalund

Få personlig træning fokuseret på dine unikke mail og behov hos Fair Fitness. Hvad enten du har et specifikt mål i tankerne (f.eks. træning til et maraton), eller du blot ønsker at få hjælp til en mere aktiv og sundere livsstil, kan vores personlige træner (PT) hjælpe dig godt på vej.

Vores personlige trænere har stor erfaring, og sammen kan I planlægge et træningsforløb, som lever op til dine ønsker – i dit tempo og med udgangspunkt i din fysik, træningserfaring m.v. En personlig træner kan desuden hjælpe dig med at holde motivationen oppe samt give dig ny træningsviden og -erfaring.

I Fair Fitness Dianalund er det vores instruktør og personlige træner, Diana, som står klar til at hjælpe dig.

Priser hos Fair Fitness i Dianalund

Få et medlemskab, der er til at forstå, hos Fair Fitness i Dianalund. Du kan se vores aktuelle priser her . Vi anbefaler også, at du holder øje med vores sociale medier og kampagner, hvor der er mulighed for at spare gode penge på bl.a. oprettelse.

Skal du være medlem af Fair Fitness? Meld dig ind nu og begynd dit træningsforløb i dag.

 

Fair Fitness Dianalund

Torvet 32, 4293 Dianalund

Instruktør og personlig træner: Diana – kontakt Diana på tlf. 53630560

Læs mere om personlig træning her

Tal med vores digitale kundesupport BETA