Fair Fitness i Næstved – Jernbanegade

FACILITETER

800 m2
Fitness maskiner
Frivægte
Cardio område
Gratis isvand
Gratis bad

SE CENTER

Velkommen til Fair Fitness i Næstved – Jernbanegade!

Vores træningscenter på Jernbanegade i Næstved er vores nyeste og største fitnesscenter i Næstved, hvor vi tilbyder god plads og masser af lækkert, nyt træningsudstyr. Her kan du i en afslappet atmosfære klare hverdagens træning og holde fokus på dit mål.

Vi har i centret alt i moderne træningsudstyr, bl.a. frivægte, cardiomaskiner og meget mere. Du kan med andre ord finde alt, hvad du skal bruge i vores 800 kvadratmeter store center.

Kig ind og få en god start på din træning med vores erfarne instruktør og professionelt udstyr.

BLIV MEDLEM I DAG

Fordele ved at træne hos Fair Fitness

Fair Fitness i Næstved har mange fordele. Vi tilbyder et stort udvalg af træningsudstyr og har fornuftige medlemspriser, så alle kan være med. Derudover har vi plads til såvel nybegynderen som den øvede fitnesstræner. Det bedste er at du får et helt simpelt medlemskab, der er til at forstå, som bl.a. inkluderer

  • Fri træning i alle centre
  • Åbent alle dage 24/7 (pånær midlertidigt torsdag – lørdag)
  • Lokale fitnesscentre over hele Sjælland

Træningsfaciliteter hos Fair Fitness i Næstved

Fair Fitness i Næstved tilbyder et stort udvalg af træningsfaciliteter. Vi har alt fra frivægte til cardiomaskiner. Du kan altså forbedre din kondition på løbebåndet og styrke din muskelmasse med styrketræning.

I nogle centre er der også plads til crossfitområde og spinningbiograf – dog ikke i dette. Men med fri træning i alle centre, er det nemt at opsøge det man ønsker, hvis man arbejder i en anden by, besøger venner eller lignende. Du kan så træne, hvor, hvornår og hvad du vil, når du er medlem i vores center.

Personlig træning i Fair Fitness i Næstved

I vores fitnesscenter i Næstved kan du også komme godt i gang med træningen sammen med en dygtig personlig træner. Der bliver udarbejdet et personligt træningsprogram ud fra dine ønsker og behov – og så får du motivation med i din træning, så du kan opnå dine mål. Du kan f.eks. komme i gang med dit vægttab, træne dig stærkere eller få en sundere livsstil generelt. Personlig træning foregår i trygge rammer i vores center, hvor du af en dygtig personlig træner får en god introduktion til øvelserne og ikke mindst vores maskiner.

Priser hos Fair Fitness i Næstved

Hos Fair Fitness i Næstved tilbyder et simpelt medlemskab, som er til at forstå. Du kan altid se den aktuelle pris – men ind i mellem kører vi nogle kampagner, hvor der kan være nogle penge at spare på træning hos Fair Fitness i Næstved. Hold endelig øje med vores website eller sociale medier, hvis du gerne vil i gang træningen i et center med alle de træningsfaciliteter, du overhovedet kunne få brug for.

Vil du være medlem af Fair Fitness? Meld dig ind her og kom i gang med din træning i dag.

Fair Fitness Næstved (Jernbanegade)

Jernbanegade 8E

4700 Næstved

 

Instruktør og personlig træner: Jan Joensen Michael GramAugust Bukhave

Læs mere om personlig træning klik her

Tal med vores digitale kundesupport BETA