Fair Fitness i Ringsted

FACILITETER

750 m22
Technogymudstyr
Frivægtsområde
Technogym cardio
Gratis isvand
Gratis private baderum

SE CENTER

Velkommen til vores nye fitnesscenter i Ringsted!

Den 1. oktober 2023 slog vi dørene op til vores nye center placeret midt i Ringsted centrum. I vores lokaler på Sct. Hansgade 41 finder du alt det nyeste udstyr fra TechnoGym fordelt på hele 750 m2.

Vores træningscenter i Ringsted har åbent 24 timer i døgnet alle ugens dage, så du kan træne, når du har lyst.

BLIV MEDLEM I DAG

Derfor skal du træne hos Fair Fitness

Hos Fair Fitness i Ringsted kan du se frem til mange fordele. Vi har et stort udvalg af træningsudstyr fra en af de bedste producenter på markedet og tilbyder et simpelt medlemskab til en fornuftig pris. Vi har plads til alle, både nybegyndere, der gerne vil i gang med styrke- og konditionstræning og den øvede, der gerne vil have adgang til professionelle maskiner og udstyr. Som medlem hos Fair Fitness får du desuden:

  • Fri træning i alle centre
  • Mulighed for at træne alle dage 24/7
  • Adgang til lokale centre over hele Sjælland

Træningsfaciliteter hos Fair Fitness i Ringsted

Vores fitnesscenter i Ringsted byder på hele 750 m2 med de bedste træningsfaciliteter, hvor du kommer hele kroppen rundt. Vi har et komplet udvalg af træningsmaskiner fra TechnoGym, et stort frivægtsområde samt et udvalg af cardiomaskiner fra TechnoGym. I nogle af vores centre finder du også crossfitområde og spinningbiograf, så du kan træne som du vil. Med et medlemskab hos Fair Fitness får du fri adgang til træning i alle vores centre placeret rundt omkring på Sjælland, så det bliver nemt for dig at træne, uanset hvor du bor og arbejder.

Priser hos Fair Fitness

Hos Fair Fitness får du et simpelt medlemskab til en fornuftig pris. Du kan altid se den aktuelle pris – men ind imellem kører vi kampagne, hvor du kan spare nogle penge på dit medlemskab. Hold øje med vores hjemmeside og vores sociale medier, hvis du gerne vil i gang med træningen i et fuldt udstyret center, hvor der er mulighed for at træne over hele Sjælland uden meromkostninger.

Vil du være medlem af Fair Fitness? Meld dig ind her og kom godt i gang med din træning allerede i dag.

Fair Fitness Ringsted
Sct. Hansgade 41
4100 Ringsted

Instruktør og personlig træner:
JIMMY: +45 93 98 52 40

Læs mere om personlig træning her

Tal med vores digitale kundesupport BETA