Fair Fitness i Benløse

FACILITETER

500 m2
TechnoGym udstyr
Cirkel træning
Cross-fitness
Gratis bad

SE CENTER

Velkommen til Fair Fitness i Benløse!

Vores fitnesscenter i Ringsted ligger i Nordcenteret (det gamle Benløse center). I vores lokaler finder du en stor cardioafdeling med et bredt udvalg af løbebånd, kondicykler, romaskiner osv. samt et stort areal til crossfitness og frivægtstræning.

Vores træningscenter i Benløse har åbent 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage, så du kan træne, når du har tid og lyst hele året rundt.

BLIV MEDLEM I DAG

Fordele ved at træne hos Fair Fitness

Hos Fair Fitness  får du mange gode fordele. Vi har bl.a. et stort udvalg af træningsudstyr og tilbyder træning til fornuftige priser. Derudover har vi plads til alle, både nybegynderen og den øvede fitnesstræner. Det bedste er at du får et medlemskab, der er både simpelt og let at forstå. Når du er medlem i vores fitnesscenter får du:

  • Fri træning i alle centre
  • Åbent alle dage 24/7
  • Lokale centre over hele Sjælland

Træningsfaciliteter hos Fair Fitness i Benløse

Fair Fitness i Benløse tilbyder et stort udvalg af træningsfaciliteter, hvor du kan få trænet hele kroppen. Vi har alt fra frivægte til cardiomaskiner. I nogle træningscentre er der også plads til crossfitområde og spinningbiograf. Her finder du et stort crossfit-område, men vi kan dog ikke tilbyde spinningbiograf. Til gengæld får du fri træning i alle fitnesscentre, så det er nemt at opsøge det du ønsker, hvis du f.eks. arbejder i en anden by, besøger venner eller lignende.

Personlig træning hos Fair Fitness i Benløse

Hos Fair Fitness i Ringsted har vi også tilknyttet en dygtig personlig træner, som kan hjælpe dig godt i gang med din træning. Vores personlige træner kan hjælpe med at udarbejde et personligt træningsforløb ud fra dit fokus, så du kan opnå dine mål. Du kan f.eks. få hjælp til at komme ned i vægt, få forbedret din kondition og sundhed eller øge din styrke. Med den rette ekspertise, effektive øvelser og naturligvis motivationen er du godt på vej til at nå dit mål.

Priser hos Fair Fitness

Hos Fair Fitness tilbyder vi et simpelt medlemskab, som er til at forstå. Du kan altid se den aktuelle pris – men ind i mellem kører vi kampagner hvor du kan spare nogle penge på medlemskabet. Vi anbefaler derfor at du holder øje med vores hjemmeside og vores sociale medier, hvis du gerne vil i gang med træningen i et fitnesscenter, der tilbyder alle de faciliteter, du overhovedet kan drømme om.

Vil du være medlem af Fair Fitness? Meld dig ind her og kom godt i gang med din træning i vores center allerede i dag.

Fair Fitness Ringsted

Benløseparken 2, 4100 Ringsted

Instruktør og personlig træner:
JIMMY
: +45 93 98 52 40 

Læs mere om personlig træning her

Tal med vores digitale kundesupport BETA