fbpx

Sorø

FACILITETER

1000 m2
Fitness maskiner
Kinesis væg
Cross-fitness
Cardio område
Frivægte
Gratis isvand
Gratis bad

SE CENTER

Åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – I Sorø holder vi til i store, lyse lokaler på Industrivej 2 lige ud til Nordmarksvej, skråt overfor Netto og Lidl. 1000 m2 hal med højt til loftet og masser af plads. Alt udstyr er blevet skiftet til det nyeste fra Technogym. Vi har stort Technogym Cardioområde med bl.a. 8 løbebånd, crosstrainere, cykler, trappamaskine, Skill Row romaskiner mm. Fitness- og frivægtsområderne er ligeså udstyret med Technogyms nyeste udstyr. Dernæst har vi en komplet Technogym Kinesis væg, stort udstrækningsområde samt kettlebells, medicinbolde, bumperplates etc.

Vi har et café område med en snack automat, hvor du kan købe diverse sportsdrikke, proteinshakes- og barer. Du kan selvfølgelig altid tappe gratis isvand fra vores vandfontæne.

Fair Fitness Sorø

Industrivej 2, 4180 Sorø

32 624 624

Åbningstider: Gældende fra 10. maj 2021. Vi vil have begrænsede åbningstider, da vi fra myndighedernes side er blevet pålagt at vores centre skal være bemandede i hele åbningtiden mhp. coronapas kontrol. Dette er vores foreløbige åbningstider, og vi fortsætter arbejdet med at optimere åbningstiderne. Det er en tidskrævende og omkostningstung opgave, da vi skal finde- og ansætte nyt personale til opgaven. Vi håber på jeres forståelse for situationen vi står i. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at blive en del af teamet.

Vi opfordrer til at i løbende holder jer opdateret på eventuelle ændringer i vores åbningstider.

Mandag    : kl. 08-12, 15-20

Tirsdag     : kl. 15-20

Onsdag    : kl. 08-11, 15-20

Torsdag   : kl. 15-20

Fredag     : kl. 08-12 og 15-18

Lørdag     : kl. 10-14

Søndag    : kl. 10-14

Medlemsservice .

Instruktør og personlig træner: BIRGIT

Læs mere om personlig træning KLIK HER