Fair Fitness i Faxe

FACILITETER

725 m2
Technogym udstyr
Frivægtsudstyr
Stort cardioområde
Gratis isvand
Private baderum

SE CENTER

Velkommen til Fair Fitness Faxe!

Du finder Fair Fitness centralt i byen på Torvegade 21 ved siden af Blomsterbinderiet og overfor Klipperiet. Her har vi et topmoderne fitnesscenter på hele 725 m², der danner rammerne for din træning – uanset mål. Her finder du et komplet udvalg af Technogym udstyr, der dækker over bl.a. motionscykler, løbebånd og crosstrainere samt et frivægtsområde.

Vores fitnesscenter i Faxe har åbent 24 timer i døgnet alle ugens dage.

BLIV MEDLEM I DAG

Fordele ved at træne hos Fair Fitness

Hos Fair Fitness kan du glæde dig over et simpelt medlemskab uden binding og uden skjulte gebyrer. Du får fuld adgang til et center, hvor der er noget for enhver, både nybegynderen og den øvede. Med et medlemskab hos Fair Fitness kan du se frem til følgende:

  • Fri træning i alle vores centre
  • Åbent 24/7 alle ugens dage
  • Lokale fitnesscentre over hele Sjælland

Træningsfaciliteter hos Fair Fitness i Faxe

Vores motionscenter i Faxe er udstyret med alt, hvad du skal bruge for en effektiv træning – uanset hvad dit mål med træningen er. Her finder du både et stort cardioområde med diverse cardiomaskiner, styrketræningsmaskiner af forskellig art samt et stort frivægtsområde, hvor du selv bestemmer øvelserne. I nogle af vores andre centre har vi også spinningbiograf samt crossfit-områder. Med et medlemskab hos Fair Fitness får du adgang til alle centre, så du kan træne, hvor og når du vil.

Personlig træning i Faxe

Hos Fair Fitness i Faxe har du også mulighed for at træne sammen med en dygtig personlig træner. Det kan være svært at komme i gang med træningen, især når man ikke ved, hvor man skal starte, men med en personlig træner på sidelinjen er du godt på vej, uanset alder. Du får et personligt træningsprogram udarbejdet ud fra dit fokusområde og dit mål, en god introduktion til maskinerne samt effektive øvelser, der kan hjælpe dig med at nå dit mål.

Priser hos Fair Fitness

Fair Fitness tilbyder et simpelt medlemskab, som er til at forstå. Du kan altid se den aktuelle pris, men vi kører ofte kampagner, hvor du kan spare penge på dit medlemskab i en periode. Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier, hvis du gerne vil i gang med træningen til en god pris.

Vil du være medlem af Fair Fitness? Meld dig ind her og kom godt i gang med træningen i vores center i Faxe allerede i dag.

Fair Fitness Faxe

Torvegade 21, 4640 Faxe

Instruktør og personlig træner:
René Olesen tlf. 31 18 54 29

Læs mere om personlig træning KLIK HER

Tal med vores digitale kundesupport BETA