Fair Fitness i Holbæk

FACILITETER

860 m2
Technogym cardio
Frivægtsområde
Technogym fitnessudstyr
Plate loaded udstyr
Gratis isvand
Private baderum

SE CENTER

Velkommen til Fair Fitness i Holbæk

I Holbæk holder vi til i flotte, lyse lokaler i Megacenteret på Stenhusvej 50 i et 860 m² træningscenter med højt til loftet og masser af plads. Vi har også aircondition om sommeren.

Vi har i centret et stort Technogym cardioområde med bl.a. 8 løbebånd, crosstrainere, cykler, trappemaskine, Skill Row romaskiner m.m. Vi har også fitness- og frivægtsområder, der ligeså er udstyret med Technogyms nyeste udstyr, så du har alt hvad du skal bruge til din træning.

Vores træningscenter i Holbæk er åbent 24 timer i døgnet hele ugen.

BLIV MEDLEM I DAG

Fordele ved at træne hos Fair Fitness

Hos Fair Fitness i Holbæk finder du mange fordele. Vi har et stort udvalg af træningsudstyr, bl.a. håndvægte og cardiomaskiner. Vi har både plads til nybegyndere og øvede medlemmer. Det bedste er at du får et helt simpelt medlemskab, der er til at forstå, som bl.a. inkluderer

  • Fri træning i alle centre
  • Åbent 24/7 alle dage
  • Lokale fitnesscentre over hele Sjælland

Træningsfaciliteter hos Fair Fitness i Holbæk

Fair Fitness i Holbæk tilbyder et stort udvalg af træningsfaciliteter. Vi har alt fra frivægte til cardiomaskiner. I nogle centre er der også plads til et crossfitområde og en spinningbiograf – dog ikke i dette. Men når du får fri træning i alle centre, er det nemt for dig at opsøge det du ønsker, hvis du f.eks. arbejder i en anden by, besøger venner eller lignende. Det gør det muligt for dig at træne hvad du vil, hvor du vil, når du vil.

Personlig træning i Fair Fitness i Holbæk

I vores fitnesscenter i Holbæk kan du også få en effektiv træning med en dygtig personlig træner. Det kan både indebære styrketræning og konditionstræning – alt efter hvad dit mål med træningen er. Du kan f.eks. opnå dit mål om at tabe dig, blive stærkere eller blot få en sundere livsstil – og det hele foregår i trygge rammer i vores fitnesscenter i Holbæk.

Priser hos Fair Fitness i Holbæk

Hos Fair Fitness i Holbæk tilbyder vi et simpelt medlemskab, som er til at forstå. Du kan altid se den aktuelle pris – men ind i mellem kører vi kampagner, hvor der kan være penge at spare på træning hos Fair Fitness. Hold endelig øje med vores website eller sociale medier, hvis du gerne vil i gang med træningen i et center med en masse gode faciliteter.

Vil du være medlem af Fair Fitness? Meld dig ind her og kom i gang med din træning i dag.

Fair Fitness Holbæk

Stenhusvej 50

4300 Holbæk

Telefon: 32 624 624

Instruktør og personlig træner:
Diana Ferencz ; tlf. 50 26 51 08 ; ferenczdiana@gmail.com 

Læs mere om personlig træning her.

Tal med vores digitale kundesupport BETA