Fair Fitness i Skibby

FACILITETER

600
Technogym-udstyr
Stort Frivægtsområde
Stort Cardioområde
Gratis Isvand
Gratis bad

SE CENTER

Fitness i Skibby

Velkommen hos Fair Fitness Skibby!

I vores fitnesscenter i Skibby finder du et bredt udvalg af fitness- og cardioudstyr og ikke mindst frivægte – alt sammen af mærket Technogym, som er førende inden for fitnessudstyr.

Herudover har vi separate herre- og dameomklædninger med mulighed for at tage bad – helt gratis naturligvis.

Vores fitnesscenter i Skibby er døgnåbent, så du kan træne præcis, når det passer dig.

BLIV MEDLEM I DAG

Fordele ved at træne hos Fair Fitness

Hos Fair Fitness i Skibby finder du et fitnesscenter, der tilbyder mange fordele. Vi har i vores 600 m2 store center et stort udvalg af træningsmaskiner og træningsudstyr af mærket TechnoGym, så hele familien kan komme i form. Hos os er der plads til alle, både dig, der er nybegynder og dig, der er vant til at træne. Vores medlemskab er simpelt og let at forstå. Når du er medlem, får du:

  • Fri træning i alle centre
  • Træning alle ugens dage døgnet rundt
  • Adgang til centre over hele Sjælland

Træningsfaciliteter hos Fair Fitness i Skibby

I vores fitnesscenter i Skibby kan vi tilbyde et stort udvalg af træningsfaciliteter, så du kan få trænet hele kroppen. Vi har bl.a. frivægte og cardiomaskiner, hvilket gør både konditions- og styrketræning let som en leg. Som medlem får du desuden adgang til alle vores lokale centre på hele Sjælland, hvoraf næsten alle centre er døgnåbne, så du kan træne hvor og når du vil.

Priser hos Fair Fitness i Skibby

Hos Fair Fitness får du et simpelt medlemskab uden binding til en fornuftig pris. Du kan se den aktuelle pris her, men vi kører ofte kampagner, hvor du kan spare penge på dit medlemskab. Hold øje med vores hjemmeside og vores sociale medier, hvis du gerne vil i gang med træningen her hos os.

Vil du være medlem af Fair Fitness Skibby? Du kan melde dig ind online her og komme godt i gang med din træning allerede i dag.

Fair Fitness Skibby

Hovedgaden 80A, 4050 Skibby

Telefon: 32 624 624

Instruktør og personlig træner:

Daniella

Læs mere om personlig træning her.