Fair Fitness i Stenløse

FACILITETER

600 m2
Fitness maskiner
Frivægte
Cardio område
Gratis isvand
Gratis bad

SE CENTER

Fitness i Stenløse

Velkommen til Fair Fitness i Stenløse – et sted dedikeret til din sundhed og trivsel!

I Stenløse holder vi til i et hyggeligt og lokalt center skråt over for Stenløse station i Egedal centret, hvilket gør det let at komme til og fra, uanset om du er i bil eller tager offentlig transport. Vores træningscenter i Stenløse har åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, så du kan træne, når du vil.

I vores træningscenter i Stenløse finder du et bredt udvalg af TechnoGyms nyeste træningsmaskiner, designet til at hjælpe dig med at nå dine fitnessmål, uanset om du er nybegynder eller erfaren fitnessgænger. Vi har også et stort område med frivægte og en række cardio-udstyr, så du kan få den mest alsidige og effektive træning.

Efter træningen kan du slappe af i vores caféområde, hvor du finder en snackautomat med et udvalg af sportsdrikke, proteinshakes og proteinbarer. Du kan selvfølgelig altid tappe gratis isvand fra vores vandfontæne, så du kan holde dig hydreret både under og efter din træning.

BLIV MEDLEM I DAG

Fordele ved at træne i Fair Fitness

Hos Fair Fitness får du en række fordele, der gør det nemt og bekvemt at opretholde en sund og aktiv livsstil. Vi tilbyder et simpelt og gennemsigtigt medlemskab uden skjulte gebyrer, så du får mest muligt for pengene og kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – din træning og dit velvære. Med et medlemskab hos os kan du bl.a. se frem til:

  • Fri træning i alle vores centre
  • Åbent alle dag 24/7
  • Lokale centre over hele Sjælland

Hos Fair Fitness får du fleksibiliteten til at træne, hvor det passer dig bedst, uanset hvor du befinder dig på Sjælland, og du kan også træne, når som helst, så det passer ind i din hverdag.

Træningsfaciliteter hos Fair Fitness i Stenløse

I vores center i Stenløse finder du god plads og alle de faciliteter, du har brug for til din træning – uanset om du er mest til cirkeltræning eller cardio. Vores center er udstyret med et stort udvalg af nye træningsmaskiner fra TechnoGym, der sikrer en effektiv og varieret træningsoplevelse.

Vores cardio-område er udstyret med moderne romaskiner, løbebånd og cykler, der hjælper dig med at forbedre din kondition og forbrænde kalorier. Uanset om du foretrækker at ro, løbe eller cykle, har vi de rette maskiner til at imødekomme dine behov.

Vi har også et område med frivægte, der giver dig mulighed for at tilpasse din styrketræning præcis, som du ønsker det. Med vores brede udvalg af udstyr kan du sammensætte en varieret og funktionel træning, der passer til dine personlige mål og præferencer.

Personlig træner i Stenløse

Hos Fair Fitness i Stenløse har vi en erfaren personlig træner tilknyttet centeret, der er klar til at hjælpe dig med at nå dine individuelle fitnessmål gennem skræddersyet træning og professionel vejledning.

Vores personlige træner arbejder tæt sammen med dig for at skabe et træningsprogram, der passer præcist til dine behov og mål. Uanset om du ønsker at tabe dig, opbygge muskelmasse, forbedre din kondition eller noget helt fjerde, kan vores trænere hjælpe dig i mål.

Med vores erfarne og certificerede trænere ved din side får du professionel vejledning og støtte gennem hele din træningsrejse. De sørger for, at du udfører øvelserne korrekt og sikkert, så du undgår skader og får mest muligt ud af din træning.

Bliv medlem hos Fair Fitness

Hos Fair Fitness tilbyder vi et simpelt og gennemsigtigt medlemskab, som er nemt at forstå. Du kan altid se vores aktuelle pris pr. måned her, men vi kører også jævnligt kampagner, hvor du kan spare penge på dit medlemskab. Hold øje med vores website eller sociale medier for at få det seneste tilbud.

Hvis du ønsker at starte din træningsrejse i et hyggeligt center, der tilbyder alle de træningsfaciliteter, du kunne få brug for til en god pris, er Fair Fitness i Stenløse det perfekte valg. Bliv medlem i dag og kom i gang med din træningsrejse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fitnesscenter i Stenløse og hjælpe dig med at nå dine fitnessmål!

Fair Fitness Stenløse – 624 Fitness

Egedalcentret 96B, 3660 Stenløse

Telefon: 32 624 624

Instruktør og personlig træner:

Jimmy

Læs mere om personlig træning her.