fbpx

Nykøbing SJ.

FACILITETER

500 m2
Fitness maskiner
Frivægte
Cardio område
Gratis isvand
Gratis bad

SE CENTER

Åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – I Nykøbing Sjælland finder du os på 1. salen i stationsbygningen, over posthuset. I vores velindrettede, hyggelige lokaler finder du de nyeste Technogym fitness maskiner samt frivægte og udstrækningsområde.  Vores store Technogym cardioområde har udsigt over stationen. I afdelingen har vi løbebånd, cykler, crosstrainere, varioer, en sofacykel, en trappemaskine og en romaskine.

Vi har et café område med en snack automat, hvor du kan købe diverse sportsdrikke, proteinshakes- og barer. Du kan selvfølgelig altid tappe gratis isvand fra vores vandfontæne.

Fair Fitness Nykøbing Sjælland

Jernbanevej 10, 4500 Nykøbing Sj.

32 624 624

Åbningstider: Gældende fra 10. maj 2021. Vi vil have begrænsede åbningstider, da vi fra myndighedernes side er blevet pålagt at vores centre skal være bemandede i hele åbningtiden mhp. coronapas kontrol. Dette er vores foreløbige åbningstider, og vi fortsætter arbejdet med at optimere åbningstiderne. Det er en tidskrævende og omkostningstung opgave, da vi skal finde- og ansætte nyt personale til opgaven. Vi håber på jeres forståelse for situationen vi står i. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at blive en del af teamet.

Vi opfordrer til at i løbende holder jer opdateret på eventuelle ændringer i vores åbningstider.

Mandag    : kl. 8-10 og 16-19

Tirsdag     : kl. 16-19

Onsdag    : kl. 8-10 og 16-19

Torsdag   : kl. 16-23

Fredag     : kl. 8-10 og 15-18

Lørdag     : kl. 10-13

Søndag    : Døgnåbent fra 1. august.

Medlemsservice .

Instruktør og personlig træner: Mads Galatius. Tlf.: 60 39 90 18. E-mail: galatiustraening@outlook.dk.

Læs mere om personlig træning KLIK HER