fbpx

Næstved

FACILITETER

450 m2
Cybex udstyr
Frivægte
Cardio område
Gratis bad

SE CENTER

Fair Fitness Næstved ligger på Indre Vordingborgvej 15 i lokaler, som er rumlige med højt loftet og store vinduespartier.

Fitnesscentret er udstyret med en bred vifte a cardio udstyr, og der er en stor variation af styrketræningsudstyr som er let indstilligt. Endvidere er der racks til frie øvelser og stort håndvægtsområde.

Vores træningsudstyr er fra Cybex.

God træning 🙂

Fair Fitness Næstved

Indre Vordingborgvej 15, 4700 Næstved

32 624 624

Åbningstider: Gældende fra 10. maj 2021. Vi vil have begrænsede åbningstider, da vi fra myndighedernes side er blevet pålagt at vores centre skal være bemandede i hele åbningtiden mhp. coronapas kontrol. Dette er vores foreløbige åbningstider, og vi fortsætter arbejdet med at optimere åbningstiderne. Det er en tidskrævende og omkostningstung opgave, da vi skal finde- og ansætte nyt personale til opgaven. Vi håber på jeres forståelse for situationen vi står i. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at blive en del af teamet.

Vi opfordrer til at i løbende holder jer opdateret på eventuelle ændringer i vores åbningstider.

OBS! Centeret har foreløbig ingen åbningstider, og vi har prioriteret bemandingen til vores store nye center på Jernbanegade 8, hvor vi til gengæld har mange åbne timer. Vi henviser derfor til Jernbanegade 8. Se tiderne her Næstved 3

Mandag    : kl.

Tirsdag     : kl.

Onsdag    : kl.

Torsdag   : kl.

Fredag     : kl.

Lørdag     : kl.

Søndag    : kl.

Medlemsservice .

Instruktør og personlig træner: JAN JOENSEN

Læs mere om personlig træning KLIK HER