fbpx

Kalundborg

FACILITETER

1200 m2
Technogym udstyr
Technogym cardio
Tomahawk Myride
Gratis isvand
Gratis bad

SE CENTER

OBS!

Kære medlemmer af Fair fitness Kalundborg

Vi har truffet beslutning om at lukke vores afdeling her i Kalundborg.
Sidste åbningsdag bliver 31. juli 2021.

Alle medlemskaber tilknyttet vores Kalundborg afdeling ophører automatisk med øjeblikkelig virkning pr. 31. juli 2021 og sidste kontingentopkrævning er derfor sket 1. juli 2021.

Vi vil sige jer tusind tak for denne gang. Måske vi ses igen engang i fremtiden 😊

De bedste hilsner

Fair Fitness Kalundborg

 

I Kalundborg befinder vi os på Nørre Alle 127, skråt overfor F24 tanken, som nabo til Stark. I centeret finder du Technogyms nyeste vægttrænings maskiner og frivægtsudstyr. Dernæst har vi et stort cardioafsnit med primært Techogym udstyr, samt et stort udstrækningsområde med både medicinbolde, kettlebells, pilates bolde og meget andet.

På 1.salen har vi store omklædningsrum samt 5 store, private badeværelser.  Centeret er nybygget til fitness i 2009 og tilbyder fantastiske rammer om din træning. I december 2016 blev hele centeret totalrenoveret med nye gulve, nye farver på væggene, nyt lydsystem, LED lys m.m.

Vi har et café område med en snack automat, hvor du kan købe diverse sportsdrikke, proteinshakes- og barer. Du kan selvfølgelig altid tappe gratis isvand fra vores vandfontæne.

Fair Fitness Kalundborg – 624 Fitness

Nørre Alle 127, 4400 Kalundborg

32 624 624

Åbningstider: Gældende fra 10. maj 2021. Vi vil have begrænsede åbningstider, da vi fra myndighedernes side er blevet pålagt at vores centre skal være bemandede i hele åbningtiden mhp. coronapas kontrol. Dette er vores foreløbige åbningstider, og vi fortsætter arbejdet med at optimere åbningstiderne. Det er en tidskrævende og omkostningstung opgave, da vi skal finde- og ansætte nyt personale til opgaven. Vi håber på jeres forståelse for situationen vi står i. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at blive en del af teamet.

Vi opfordrer til at i løbende holder jer opdateret på eventuelle ændringer i vores åbningstider.

Mandag    : kl. 15-20

Tirsdag     : kl. 8-10 og 15-18

Onsdag    : kl. 15-18

Torsdag   : kl. 8-10 og 15-18

Fredag     : kl. 15-18

Lørdag     : kl. 10-13

Søndag    : Lukket for bestandigt.

Medlemsservice Ingen. .

Instruktør og personlig træner: CAMILLA

Læs mere om personlig træning KLIK HER